Reviews - Wat zeggen anderen over Irene in Balans?

Lees de reviews en zie hoe anderen coaching bij Irene in Balans hebben ervaren

"Irene heeft mij enorm geholpen"

Irene heeft mij enorm geholpen. In een paar weken zijn mijn klachten behoorlijk verminderd. Ik voel me vitaler, mijn huid is beter. Het voedings- en supplementenadvies was kundig en is zeer helpend. Het contact met Irene was tijdens de behandelingen heel open en zeer prettig.

Kees

"Inzicht in mijn darmklachten"

De begeleiding door Irene heeft mij meer inzicht gegeven in mijn darmklachten. Ervaringen uit mijn verleden bleken daarop van invloed te zijn. Door middel van zachte interventies en nieuwe technieken om met stress om te gaan zijn mijn klachten aanzienlijk verminderd. De begeleiding door Irene was warm, betrokken, zeer kundig en precies toegesneden op mijn klachten.

Ria

"Ik kon onnodige bagage loslaten"

Irene werkt op een mooie, oordeelvrije wijze waarbij ze kundig te werk gaat. Ze heeft me in een zeer korte tijd geholpen inzicht te verkrijgen om vervolgens onnodige bagage los te laten. Dankjewel, Irene :)!

Güldane

"Handige voedingslijst"

Ik kwam bij Irene met nauwelijks energie en helderheid in mijn hoofd. De oorzaak bleek een te hoog niveau zware metalen, en een heel aantal overgevoeligheden op etenswaren, kruiden en zelfs supplementen. Na alles getest te hebben kreeg ik een makkelijke lijst van Irene van wat en hoeveel ik tot me kon nemen.

Sem

"Een aanrader als je veel stress ervaart"

Echte een aanrader om Irene een berichtje te sturen als je veel stress ervaart! Ik heb ervaren, dat je met behulp van Irene kan leren om te ontstressen in minder dan 5 minuten! Dankjewel wel.

Thea

"Kleine aanpassing met groot resultaat"

Met haar kennis, geduld, hulp en oprechte interesse in ons heeft Irene geholpen om van enkele vage klachten als voortdurende verkoudheid, slecht slapen, geen goede ontlasting en eczeem af te komen. Met kinesiologie heeft ze enkele allergieën blootgelegd.

Het was een ommezwaai om het eetpatroon aan te passen, maar op de momenten dat het zwaar was, kon ik hulp bij haar zoeken. Ze gaf praktische tips van producten uit de supermarkt welke goede alternatieven waren voor de producten die we eerder aten. Soms is het een kleine aanpassing, maar het resultaat is groot. Dank je wel Irene!

Esther

"Onze zoon heeft minder klachten"

Irene heeft onze 4 jarige zoon begeleid met zijn klachten over een schrale huid en aanhoudende loopneus. Wij werkten al met vettige zalf en sprays, maar boekten daar geen vooruitgang mee. Irene heeft met de OER methodiek in verschillende sessies uitgezocht welke allergenen onze zoon te veel kreeg en welke voedingsstoffen te weinig.

Dat leek een beetje vaag met weerstand tegen een duw op je hand, maar ze heeft daarmee een grote lijst met aanbevelingen gemaakt en tips gegeven hoe we die aangepaste ingrediënten in ons voedingspatroon verwerken. Met die aanreikingen van Irene hebben wij een veranderd voedingspatroon kunnen inzetten en heeft onze zoon minder klachten.

Ook wij voelen ons goed bij het hernieuwde inzicht in voeding in het algemeen. Als je wil leren welke voeding je lichaam (onbewust) niet verdraagt en een goed plan kan gebruiken om daarmee maaltijden te maken kan Irene daar heel goed bij helpen!

Joris

"We hebben hele goede resultaten behaald"

Ik ben bij Irene gekomen met een aantal gezondheidsklachten van mijn kindjes (0 en 5 jaar). De reguliere geneeskunde scheepte me af met een hormoonzalfje en andere wazige medicijnen die niet hielpen.

Irene daarentegen wil de klachten te lijf gaan en ik voelde me wel gehoord. Ze heeft gekeken naar intoleranties in voeding, suppletie en het wegnemen van emotionele blokkades. Ze geeft niet op voordat er resultaten worden geboekt.

Dat is gelukt. We hebben hele goede resultaten behaald. Ik zal zeker terugkomen als er weer iets speelt en kan haar coaching in de breedste zin van het woord sterk aanraden.

Willemijn

"Ik voelde me zeer gehoord"

Vanwege verschillende, langdurige spijsverteringsklachten ben ik bij Irene terecht gekomen. We hebben vervolgens een uitgebreid kennismakingsgesprek gehad waarna er, onder andere d.m.v. spiertesten een zeer gedetailleerde lijst voedingsmiddelen getest is. Heel fijn om daar eens duidelijkheid over te krijgen.

Het werd duidelijk dat er behalve fysieke- ook psychische oorzaken voor mijn klachten zijn en ook daarin kon zij mij op gang helpen. Irene heeft diverse methodes tot haar beschikking om tot een goed resultaat te komen. Bovendien kan zij ,door haar persoonlijke ervaringen, heel goed meedenken, is zeer betrokken, ruimdenkend, professioneel, heel geduldig een heeft goed ontwikkelde voelsprieten. Ik heb mij zeer gehoord gevoeld!

Monique

"Irene is gedreven, invoelend en behulpzaam"

Ik heb Irene ervaren als gedreven, invoelend en behulpzaam. In het geven van haar adviezen is ze daarnaast professioneel, praktisch en doortastend.

Het is duidelijk voelbaar dat Irene de cliënt alleen het beste wenst en ze zorgt ervoor dat je als cliënt iets in handen hebt waar je zelf mee aan de slag kan.

Het was een fijne ervaring. Dank je wel Irene!

Marieke

"Zonder pillen voel ik me veel beter"

Ik heb veel jaren last gehad van allergieën met allergieaanvallen. Daarbij heb ik verschillende dermatologen, allergoloog en een diëtiste bezocht. Ik heb heel veel allergiepillen en prednison gebruikt, maar zonder resultaat. Totdat de huisarts zei dat ik in het reguliere circuit "uitbehandeld" was. Zij vond het een goed idee om het alternatieve circuit in te gaan.

Hier heb ik veel voedingsadviezen en supplementen voorgeschreven gekregen, wat beter voor je lichaam is dan "gewone pillen". Ik gebruik nu geen medicijnen meer en voel me heel veel beter!!! Fijn dat Irene bij je thuis komt en daardoor veel tijd en aandacht voor je heeft. 👍

Henny

Wil jij dit ook?

Wil jij ook je (darm)gezondheid verbeteren? Wil je weten wat de oorzaak is van jouw klachten? Wil je aan de slag met je leef- en denkstijl? Wil je vaste denk- en gedragspatronen doorbreken?

Ik begeleid jou graag naar een nieuwe versie van jezelf.

Gratis e-book - 9 tips voor oersterke darmen

Gratis e-book: 9 tips voor oersterke darmen

Download mijn gratis e-book met 9 tips voor oersterke darmen. Ik onthul de geheimen van de oermens, die alles in de natuur vond om een gezond en gelukkig leven te leiden. Integreer de oermens in jouw leven, zonder dat je terug de jungle in hoeft.

Irene Pennings

Proefconsult: inzicht in
jouw darmklachten

Vul het online vragenformulier in en in 90 minuten bespreken we jouw persoonlijke situatie. We testen welke factoren er uit balans zijn. Daarbij geef ik je praktische tips, waarmee je direct aan de slag kunt.