Reviews - Wat zeggen anderen over Irene in Balans?

Lees de reviews en zie hoe anderen coaching bij Irene in Balans hebben ervaren

Klanten over 1-op-1 coaching bij Irene

"Irene heeft mij enorm geholpen"

Irene heeft mij enorm geholpen. In een paar weken zijn mijn klachten behoorlijk verminderd. Ik voel me vitaler, mijn huid is beter. Het voedings- en supplementenadvies was kundig en is zeer helpend. Het contact met Irene was tijdens de behandelingen heel open en zeer prettig.

Kees

"Open, warm & veel vertrouwen"

Irene kwam ik onverwachts tegen online en ik maakte meteen een afspraak. Op mij komt ze helder en oprecht over. En dat heeft ze waargemaakt. Bij het eerste consult werden de onbalans van hormonen getest en werd me veel duidelijk. Ook de onbalans van darmen. Daar ik al vele keren mijn trauma heb aangekeken en onderzocht, kon Irene dit met het ABC van ontstressen nog dieper reinigen. Ik ga veel luchtiger om met m'n trauma.

Irene heeft getest wat ik wel en niet kan eten, als ik me eraan hou dan gaat het goed. Vooral weinig eten. Als ik teveel eet of eet wat ik niet kan verdragen, heb ik meteen diarree en PDS-symptomen. Irene is duidelijk, warm, open en geeft veel vertrouwen, een prachtvrouw met een missie. Zo blij dat je dit doet. Dankjewel Irene.

Meike

"Inzicht in mijn darmklachten"

De begeleiding door Irene heeft mij meer inzicht gegeven in mijn darmklachten. Ervaringen uit mijn verleden bleken daarop van invloed te zijn. Door middel van zachte interventies en nieuwe technieken om met stress om te gaan zijn mijn klachten aanzienlijk verminderd. De begeleiding door Irene was warm, betrokken, zeer kundig en precies toegesneden op mijn klachten.

Ria

"Minder stress en meer rust en grip"

Heel fijn mens Irene. Ik voelde me veilig, gehoord en gestimuleerd naar delen van mezelf te kijken, waar ik eerder nog niet was. Ik vond het soms heel vreemd wat ik moest doen en wat er gebeurde. Toch heeft het me veel gebracht.

Minder stress, meer rust en meer grip op bepaalde dingen. Ik ben dankbaar en blij dat ik deze investering heb gedaan. Dank lieve Irene

Hannah

"Irene is gedreven, invoelend en behulpzaam"

Ik heb Irene ervaren als gedreven, invoelend en behulpzaam. In het geven van haar adviezen is ze daarnaast professioneel, praktisch en doortastend.

Het is duidelijk voelbaar dat Irene de cliënt alleen het beste wenst en ze zorgt ervoor dat je als cliënt iets in handen hebt waar je zelf mee aan de slag kan.

Het was een fijne ervaring. Dank je wel Irene!

Marieke

"Ik kon onnodige bagage loslaten"

Irene werkt op een mooie, oordeelvrije wijze waarbij ze kundig te werk gaat. Ze heeft me in een zeer korte tijd geholpen inzicht te verkrijgen om vervolgens onnodige bagage los te laten. Dankjewel, Irene :)!

Güldane

"Handige voedingslijst"

Ik kwam bij Irene met nauwelijks energie en helderheid in mijn hoofd. De oorzaak bleek een te hoog niveau zware metalen, en een heel aantal overgevoeligheden op etenswaren, kruiden en zelfs supplementen. Na alles getest te hebben kreeg ik een makkelijke lijst van Irene van wat en hoeveel ik tot me kon nemen.

Sem

"De beste versie van mezelf"

De laatste 2 jaar ben ik op reis geweest, naar de beste versie van mezelf. Irene is met het ontstressen de basis geweest om nu ook de beste versie van mezelf te mogen zijn en te leven. Ik ben het universum eeuwig dankbaar dat Irene op mijn pad is gekomen. Dank je wel Irene, voor de mooie reis!

Thea

"Ik ben een compleet ander mens, met een ander leven"

Toen ik vorig jaar contact opnam met Irene, had ik al jaren en jaren last van mijn darmen. Ik had al van alles gedaan in mijn eigen ontdekkingsreis. Soms hielp iets (een beetje) van korte of iets langere duur, maar mijn klachten bleven. Ik kon me niet 'vrij bewegen' terwijl dat juist was waar ik zo naar verlangde.

Wat mij in eerste instantie aansprak aan Irene, was dat zij ervaringsdeskundige is op het gebied van darmklachten. Daarnaast vond ik het fijn dat haar basis gelijk was aan mijn basis. Ik leefde zelf ook al volgens de Oersterk-visie, had mijn voeding al helemaal aangepast aan optimale gezonde voeding, etc.

Ik was op zoek naar iemand die meer wist dan ik en verder keek. Tijdens ons eerste telefonisch contact merkte ik dat Irene erg kundig was en wist waar ze over sprak. Ik had een goed gevoel en we maakten een afspraak. Wat ik erg fijn vond is dat we mijn onderbewuste lieten spreken. Aan de hand daarvan doen we wat op dat moment nodig is.

Toen ik na twee sessies een dag geen klachten had, durfde ik bijna niet te geloven dat dat mijn leven zou kunnen zijn.

Zo'n vrij gevoel, heerlijk! Ik wist dat ik op de goede weg zat. Vier à vijf maanden later kan ik zeggen dat ik een compleet ander mens ben en een ander leven heb. Mijn darmen beheersen mijn leven niet meer, ik ben veel vrijer met wat ik eet en heb vrijwel geen klachten meer. Dat is zo genieten!

We hebben ook gewerkt aan andere lichamelijke klachten. Deze zijn nog niet verdwenen, blijkbaar heeft dit wat meer tijd of iets anders nodig. Ik weet dat ik van ver moest komen. Doordat ik zo lekker in mijn vel zit en mij 'vrij kan bewegen' startte ik met salsa , waar ik als extra cadeau ook nog eens een ontzettend leuke man, mijn huidige vriend, ontmoette. Het leven lacht me toe :-).

Irene is ook nog eens een heel mooi mens. Ze is heel lief en neemt alle tijd. Je kan alles tegen haar zeggen, aan haar vragen en overleggen. Ze zorgt dat je je veilig voelt. Daarnaast is ze supereerlijk, wat ik erg waardeer. Dankjewel Irene dat jij op mijn pad bent gekomen.

Romy

"Kleine aanpassing met groot resultaat"

Met haar kennis, geduld, hulp en oprechte interesse in ons heeft Irene geholpen om van enkele vage klachten als voortdurende verkoudheid, slecht slapen, geen goede ontlasting en eczeem af te komen. Met kinesiologie heeft ze enkele allergieën blootgelegd.

Het was een ommezwaai om het eetpatroon aan te passen, maar op de momenten dat het zwaar was, kon ik hulp bij haar zoeken. Ze gaf praktische tips van producten uit de supermarkt welke goede alternatieven waren voor de producten die we eerder aten. Soms is het een kleine aanpassing, maar het resultaat is groot. Dank je wel Irene!

Esther

"Onze zoon heeft minder klachten"

Irene heeft onze 4 jarige zoon begeleid met zijn klachten over een schrale huid en aanhoudende loopneus. Wij werkten al met vettige zalf en sprays, maar boekten daar geen vooruitgang mee. Irene heeft met de OER methodiek in verschillende sessies uitgezocht welke allergenen onze zoon te veel kreeg en welke voedingsstoffen te weinig.

Dat leek een beetje vaag met weerstand tegen een duw op je hand, maar ze heeft daarmee een grote lijst met aanbevelingen gemaakt en tips gegeven hoe we die aangepaste ingrediënten in ons voedingspatroon verwerken. Met die aanreikingen van Irene hebben wij een veranderd voedingspatroon kunnen inzetten en heeft onze zoon minder klachten.

Ook wij voelen ons goed bij het hernieuwde inzicht in voeding in het algemeen. Als je wil leren welke voeding je lichaam (onbewust) niet verdraagt en een goed plan kan gebruiken om daarmee maaltijden te maken kan Irene daar heel goed bij helpen!

Joris

"We hebben hele goede resultaten behaald"

Ik ben bij Irene gekomen met een aantal gezondheidsklachten van mijn kindjes (0 en 5 jaar). De reguliere geneeskunde scheepte me af met een hormoonzalfje en andere wazige medicijnen die niet hielpen.

Irene daarentegen wil de klachten te lijf gaan en ik voelde me wel gehoord. Ze heeft gekeken naar intoleranties in voeding, suppletie en het wegnemen van emotionele blokkades. Ze geeft niet op voordat er resultaten worden geboekt.

Dat is gelukt. We hebben hele goede resultaten behaald. Ik zal zeker terugkomen als er weer iets speelt en kan haar coaching in de breedste zin van het woord sterk aanraden.

Willemijn

"Ik voelde me zeer gehoord"

Vanwege verschillende, langdurige spijsverteringsklachten ben ik bij Irene terecht gekomen. We hebben vervolgens een uitgebreid kennismakingsgesprek gehad waarna er, onder andere d.m.v. spiertesten een zeer gedetailleerde lijst voedingsmiddelen getest is. Heel fijn om daar eens duidelijkheid over te krijgen.

Het werd duidelijk dat er behalve fysieke- ook psychische oorzaken voor mijn klachten zijn en ook daarin kon zij mij op gang helpen. Irene heeft diverse methodes tot haar beschikking om tot een goed resultaat te komen. Bovendien kan zij ,door haar persoonlijke ervaringen, heel goed meedenken, is zeer betrokken, ruimdenkend, professioneel, heel geduldig een heeft goed ontwikkelde voelsprieten. Ik heb mij zeer gehoord gevoeld!

Monique

"Zonder pillen voel ik me veel beter"

Ik heb veel jaren last gehad van allergieën met allergieaanvallen. Daarbij heb ik verschillende dermatologen, allergoloog en een diëtiste bezocht. Ik heb heel veel allergiepillen en prednison gebruikt, maar zonder resultaat. Totdat de huisarts zei dat ik in het reguliere circuit "uitbehandeld" was. Zij vond het een goed idee om het alternatieve circuit in te gaan.

Hier heb ik veel voedingsadviezen en supplementen voorgeschreven gekregen, wat beter voor je lichaam is dan "gewone pillen". Ik gebruik nu geen medicijnen meer en voel me heel veel beter!!! Fijn dat Irene bij je thuis komt en daardoor veel tijd en aandacht voor je heeft. 👍

Henny

Wil jij dit ook?

Wil jij ook je (darm)gezondheid verbeteren? Wil je weten wat de oorzaak is van jouw klachten? Wil je aan de slag met je leef- en denkstijl? Wil je vaste denk- en gedragspatronen doorbreken?

Ik begeleid jou graag naar een nieuwe versie van jezelf.

Deelnemers over de Workshop Ontstressen

"Ik ben relaxter geworden"

Ik heb de workshop ontstressen digitaal gevolgd en vond dat heel fijn. Irene brengt de methodiek duidelijk over en blijft in contact met jou als deelnemer. Ze heeft veel inhoudelijke kennis en met haar relativeringsvermogen en humor hielp ze me over de drempel heen stappen. Ik ben relaxter geworden sinds ik deze methode toepas en voel meer vreugde in het dagelijks leven.

Alies

"In enkele minuten een mooi resultaat"

Ik heb onlangs online de workshop Het ABC van ontstressen gevolgd bij Irene. Wow, wat een ontdekking, dat ik met zulke 'eenvoudige' handelingen mijn stress van bepaalde ervaringen af kan halen. In enkele minuten kun je al een mooi resultaat bereiken.

Ook de achtergrondinformatie vond ik geweldig interessant en verhelderend. Er waren nogal wat herkenningspunten. Het volgen van een workshop bij Irene is beslist een aanrader. Dankjewel!

Karla

"Ik voel me veel meer ontspannen"

De workshop ontstressen van Irene is heel interessant door de achterliggende theorie over de verbindingen die de hersenen aanleggen. Het bewust stilstaan bij de stressvolle gebeurtenissen helpt al om rustiger te worden. Na het toepassen van de stappen om te ontstressen, voel je je echt veel meer ontspannen. Ik kan het iedereen aanraden.

Willemijn

"Simpel en te gebruiken in elke situatie"

De tools die je in de workshop ontstressen leert zijn simpel en te gebruiken in elke situatie. Tijdens workshop leer je ontstressen in de praktijk. Dat is heel handig om het proces te onthouden.

Elke stap heeft Irene uitgelegd, waardoor alles logisch is. Vooral bewustwording over het aantal stressvolle factoren in je leven was heel leerzaam voor mij. Aanrader!

Lucyna

"Irene luistert goed en komt met passende tips"

De workshop overtrof mijn verwachtingen: het boeide van begin tot eind. Dat kwam niet alleen door de inhoud maar ook door de enthousiaste manier waarop Irene vertelt. Het programma brengt een mooie afwisseling tussen kennis en zelf oefenen.

Want dat oefenen, het zelf ontstressen, is immers de bedoeling. Het is fijn hoe Irene het eerst voordoet en ons daarna begeleidt. Ze luistert goed naar wat de deelnemers opmerken en komt met passende tips. Ik ben blij dat ik de workshop bij haar heb gevolgd. Absolute aanrader!

Evelien

"Blij met deze handige tool"

De workshop ontstressen gaf mij veel inzicht in de vele stressveroorzakers in het leven en hoe ons brein werkt. Irene geeft je handvatten om in een paar simpele stappen van die stress af te komen en een stuk lichter door het leven te gaan. Dat doet ze met veel toewijding, expertise en geduld.

Ik ben blij dat ik nu een handige tool heb om af en toe even een moment voor mezelf te pakken, te reflecteren en ‘problemen’ te verhelpen.

Jeannet

"Interessante inhoud & prettige presentatie"

Het was een prima workshop met interessante inhoud en prettige presentatie. Ik gemerkt dat de methode heel fijn werkt. Het kost even moeite en zelfdiscipline om het regelmatig toe te passen.

Kees

"Fijne techniek om stress los te laten"

Ik heb de workshop Het ABC van ontstressen gevolgd als webinar in 2 keer 2 uur. De achtergrond is interessant en vooral het deel over de rol die het onderbewuste speelt bij het ontstaan van stress. De stappen van het ABC van ontstressen zijn goed toe te passen.

Irene legt het goed uit, geeft praktische tips en voorbeelden en geeft ruimte voor vragen. Al met al een fijne techniek om stress los te laten.

Ria

Workshop Ontstressen

Ervaar jij met enige regelmaat stress? Of zelfs heel vaak? Reageert jouw lichaam hierop? Leer jezelf in 5 minuten verlossen van stress. Voortaan heb jij dé tool in handen om tot rust te komen.

Gratis e-book - 9 tips voor oersterke darmen

Gratis e-book: 9 tips voor oersterke darmen

Download mijn gratis e-book met 9 tips voor oersterke darmen. Ik onthul de geheimen van de oermens, die alles in de natuur vond om een gezond en gelukkig leven te leiden. Integreer de oermens in jouw leven, zonder dat je terug de jungle in hoeft.

Irene Pennings

Intake: inzicht in
jouw darmgezondheid

Vul het online vragenformulier in en in 90 minuten bespreken we jouw persoonlijke situatie. We testen welke factoren en hormonen er uit balans zijn. Daarbij geef ik je praktische tips, waarmee je direct aan de slag kunt.