Over Irene in Balans

Oersterke darmen zijn mijn passie

Mijn naam is Irene Pennings en ik woon in Haarlem met mijn vriend en 2 zoontjes. Ik ben opgeleid tot Master Oersterk Coach en ik help jou graag verder bij darmklachten in de breedste zin van het woord. Zelf kreeg ik op mijn 16e de diagnose Colitis Ulcerosa en ben al ruim 10 jaar bezig om met leefstijl mijn darmen in balans te krijgen. Inmiddels ben ik vrij van medicatie en ik voel mij sterker en vitaler dan ooit.

Ik heb jaren in het bedrijfsleven gewerkt bij bedrijven als bol.com en Microsoft. Mijn hart ging al een aantal jaar steeds meer uit naar voeding & leefstijl. In 2021 gooide ik het roer om en volgde de opleiding tot Master Oersterk Coach. In 2022 kwam daar het ABC van ontstressen bij van Live the Connection. Hiermee kan ik klachten op zowel fysiek als mentaal-emotioneel niveau aanpakken samen met jou.

Er lopen zoveel mensen rond met darmklachten die hun levenskwaliteit drastisch beïnvloedt in negatieve zin. Mijn ervaring is dat met de juiste leefstijlaanpassingen je kwaliteit van leven enorm kan toenemen. En dat gun ik jou ook. Ik ben daarom enorm gedreven om samen met jou op weg te gaan naar oersterke darmen.

Wil je meer weten over mijn persoonlijke zoektocht?

Je kunt bij mij terecht voor een coachingstraject:

Ook kinderen zijn welkom:

Ik deel regelmatig gezonde oersterke recepten:

Voor meer informatie en coaching op maat:

Opleidingen:

2022:

  • Kernmodule – Live the Connection
  • Themaworkshop: Familie – Live the Connection
  • Themaworkshop: Prenatale imprints – Live the Connection
  • Vliegende start voor coaches I – Live the Connection
  • Supervisie – Live the Connection
  • Nascholing – Oersterk Academy

2021:

  • Master Oersterk Coach – Oersterk Academy
  • Orthomoleculaire voeding voor kinderen – Civas
  • Master your life – Vilna.nl

2019:

  • Natuurvoedingsadviseur – Civas
Oersterk coach logo
Oersterk coach logo 2022
Live the Connection - transparant zwart
CAT 2022
GAT 2022

Beroepsvereniging:

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging:

Klachtenregeling:

Ik val als CAT-collectief-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijkserkende en volledig onafhankelijke Wkkgz-geschillencommissie. Meer informatie:

image
https://ireneinbalans.nl/wp-content/themes/maple/
https://ireneinbalans.nl/
#95b69c
style1
default
Berichten laden...
/var/www/vhosts/ireneinbalans.nl/httpdocs/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
off
off