Oersterk Coach: geslaagd voor mijn examen

Sinds 2 weken mag ik mijzelf officieel Oersterk Coach noemen. Ik heb het examen voor level 2 gehaald met een 8,4. Tijd om de vlag te hijsen!

De start van mijn opleiding

Net als voor velen bracht de Corona-situatie mijn leven in een lagere versnelling. Ik realiseerde me dat er meer in het leven is dan marketing en IT. Tijd voor bezinning. Ik luisterde naar mijn hart en kwam tot de conclusie dat er een onderwerp is waar mijn hart een versnelling hoger van gaat: gezondheid en leefstijl. Daarom ben ik in september 2020 begonnen met de opleiding tot Oersterk Coach level 1. Vanaf dag 1 was het fantastisch om te leren hoe je je lichaam sterker maakt, zoals de oermens. Level 2 kwam als snel op mijn verlanglijstje te staan. Ik wist alleen niet hoe of wanneer dit te combineren met een fulltime job en 2 kleine kinderen thuis. Toen kwam Corona me nog een keer helpen.

De ommezwaai

In januari 2020 begon ik aan een nieuwe baan bij BoorkerZzz. Helaas kreeg het bedrijf het zwaar te verduren tijdens de Corona-crisis. Mijn contract liep na een jaar af en ik had dit zetje nodig om me in te schrijven voor level 2. Ik besloot me dit jaar volledig te focussen op deze studie en om te bedenken of ik hier mijn werk van zou willen maken. En zoja, hoe?

Tijdens level 2 heb ik veel geleerd over leefstijl, coaching, body & mind. En het mooiste van alles: ik heb veel over mijzelf geleerd. Wie ben ik? Wat is mijn doel in het leven? Wat zijn mijn ambities? Hoe zorg ik voor mijzelf? Welke signalen geeft mijn lichaam? En hoe maak ik mijn lichaam sterker?

Gecertificeerd Oersterk Coach

Hier ben ik nu: gecertificeerd Oersterk Coach. En de reis gaat verder. In september ga ik level 3 volgen tot Master Oersterk Coach. Wil je ook weten hoe je oersterk wordt? Neem contact met mij op via irene@ireneinbalans.nl.

Irene met Oersterk Coach diploma
Irene is geslaagd voor Oersterk Coach