Jouw kind klachtenvrij met leefstijl & ontstressen

Gezond lichaam met holistische leefstijlcoaching voor jouw kind

Loopt jouw kind rond met onbegrepen klachten? Zoals eczeem, buikpijn, hoofdpijn of vermoeidheid? Gun jij je kind een onbezorgde jeugd?

Samen gaan we op zoek naar de oorzaak van de klachten. Via verschillende leefstijlinterventies pakken we deze samen aan

De oorzaak van de oorzaak

Via spiertesten achterhalen we de oorzaak van de klachten van jouw kind.

We testen welke hormonen uit balans zijn en hoe we dit samen met je zoon of dochter kunnen aanpakken.

Voeding & suppletie op maat

Weet welke voeding jouw kind versterkt en welke zijn of haar lijf en darmen verzwakt.

Gedetailleerd en persoonlijk voedings- en suppletieschema, inclusief tips voor maaltijdplanning.

Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding, altijd in jullie vertrouwde omgeving.

Ik kom bij jullie thuis langs in de omgeving Haarlem of we spreken elkaar online.

Wat kun je zoal verwachten van de begeleiding?

  • Jouw kind vrij van buikpijn, vermoeidheid of andere klachten
  • Lijst met 300+ voedingsmiddelen die je kind verdraagt of niet
  • Tips voor maaltijdplanning & suppletieadvies op maat
  • Stress oplossen binnen 5 minuten voor ontspanning in hoofd & lijf
  • Praktische oefeningen voor meer energie & ontspanning
  • Persoonlijke begeleiding door expert en ervaringsdeskundige
  • Digitaal verslag na iedere sessie

Gratis kennismaking

Wil jij graag een blij, energiek en tevreden kind? Wil je weten wat ik voor jou en je kind kan betekenen? Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek. Aan de hand van jullie hulpvraag, bespreken we samen hoe ik jouw kind kan helpen.

Wat andere ouders zeggen

"Kleine aanpassing met groot resultaat"

"Met haar kennis, geduld en oprechte interesse hielp Irene mijn zoon van vage klachten af, zoals voortdurende verkoudheid, slecht slapen, geen goede ontlasting en eczeem. Het was een ommezwaai om het eetpatroon aan te passen, maar op lastige momenten kon ik haar hulp zoeken. Ze gaf praktische tips voor alternatieve producten uit de supermarkt voor wat we eerder aten. Soms een kleine aanpassing, maar het resultaat is groot."

Esther

"We hebben hele goede resultaten behaald"

"Ik ben bij Irene gekomen met een aantal gezondheidsklachten van mijn kindjes van 0 en 5 jaar. Irene wil de klachten te lijf gaan en ik voelde me gehoord. Ze heeft gekeken naar intoleranties in voeding, suppletie en het wegnemen van emotionele blokkades. Ze geeft niet op voordat er resultaten worden geboekt. Dat is gelukt. We hebben hele goede resultaten behaald. Ik kan haar coaching in de breedste zin van het woord sterk aanraden."

Willemijn

"Met de aanreikingen van Irene heeft onze zoon minder klachten"

"Met de aanreikingen van Irene hebben wij een veranderd voedingspatroon kunnen inzetten en heeft onze zoon minder klachten. Vettige zalf en sprays hielpen onvoldoende. Ook wij voelen ons goed bij het hernieuwde inzicht in voeding in het algemeen. Als je wil leren welke voeding je lichaam (onbewust) niet verdraagt en een goed plan kan gebruiken om daarmee maaltijden te maken kan Irene daar heel goed bij helpen!"

Joris

De darmen als oorzaak

Zo'n 80% van je immuunsysteem zit in je darmen, ook bij kinderen. Als die niet goed functioneren kan dat allerlei klachten geven, zoals hoofd- en buikpijn en vermoeidheid. Ook astma, eczeem en allergie├źn zijn veelal het gevolg van een darm uit balans. Vaak moet je kind langdurig zalf of medicatie gebruiken om de klachten te verminderen. Pakken die ook de oorzaak aan?

Zou je graag je kind bevrijden van zijn kwalen? Gun jij je kind een onbezorgde jeugd vrij van jeuk, buikpijn en vermoeidheid?

Voor wie?

Ik help kinderen en tieners met allerlei kwalen, waarbij de oorzaak vaak ligt in een onbalans in de darmen. Welke klachten zoal?

- Buikpijn & ontregelde stoelgang

- Hoofdpijn

- Astma, eczeem & allergie├źn

- Vermoeidheid

- Chronische verkoudheid

Zin in verandering

Je bent voor je kind bereid om als gezin te veranderen. De eventuele aanpassingen in het voedingspatroon doe je samen. Daarmee bereik je een grotere gezondheid voor je hele gezin. En je kind voelt zich gesteund en gelijk behandeld. Je wil als ouder het beste voor je kind en staat open voor verandering. Je neemt hierbij het heft in eigen handen. Je kiest voor meer geluk, gezondheid en bewustwording voor je hele gezin.

Jullie zijn meer dan welkom in mijn praktijk. Ik leer je goed voor je gezin te zorgen, waarmee je klachten inruilt voor gezondheid.

Hoe?

In een 1-op-1 coachingstraject gaan we op zoek naar de oorzaak van de klachten van jouw kind. Vaak ligt stress ten grondslag aan fysieke klachten. Dan is de vraag: welke stressoren spelen er in het leven van jouw kind?

Denk aan voedselintoleranties, te weinig beweging en te weinig ontspanning. Ook een belemmerende mindset geeft stress. Zelfs stress in de vroege jeugd kan nu voor klachten zorgen. Ook die kunnen we samen wegnemen.

Spiertesten

Met spiertesten gaan we op zoek naar de oorzaak van de oorzaak. Want waarom heeft jouw kind last van bepaalde kwalen, zoals eczeem, buikpijn en vermoeidheid? De spiertest is een vorm van kinesiologie waarbij we antwoorden uit het onbewuste van je kind halen. Onbewust weet je kind namelijk veel meer dan hij of zij zich bewust is. Hoe dit precies werkt leg ik je graag uit tijdens onze kennismaking.

Vervolgens kijken we welke leefstijlinterventies bij jouw zoon of dochter passen. We maken dit zo concreet mogelijk. Denk hierbij aan een ander voedingspatroon, ontspanning en ontstressen.

Het oerkind in jouw zoon of dochter

De interventies zijn ontleend aan de oermens, die in de natuur alles vond om een gezond en gelukkig leven te leiden. In de huidige maatschappij zijn we dat vergeten, terwijl we genetisch nog identiek zijn aan de oermens. In een aantal sessies leer ik jullie terug te gaan naar de basis, waarvoor we als kind en mens ontworpen zijn.

Samen werken we aan een oersterk immuunsysteem voor jouw kind. Dit traject kan naast de behandeling van een medisch specialist lopen en zal dit niet in de weg staan.

Gratis kennismaking

Wil jij graag een blij, energiek en tevreden kind? Wil je weten wat ik voor jou en je kind kan betekenen? Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek. Aan de hand van jullie hulpvraag, bespreken we samen hoe ik jouw kind kan helpen.

Gratis e-book - 9 tips voor oersterke darmen

Gratis e-book: 9 tips voor oersterke darmen

Download mijn gratis e-book met 9 tips voor oersterke darmen. Ik onthul de geheimen van de oermens, die alles in de natuur vond om een gezond en gelukkig leven te leiden. Integreer de oermens in jouw leven, zonder dat je terug de jungle in hoeft.

Irene Pennings

Coachingstraject voor volwassenen

In 3 maanden vrij van pijn en vermoeidheid. We gaan samen op zoek naar de oorzaak van de oorzaak. Via persoonlijke voeding- en leefstijlinterventies pakken we jouw klachten, pijn en vermoeidheid samen aan.