Vrij van pijn & vermoeidheid met leefstijl

Breng zelf jouw lichaam & immuunsysteem weer in balans

Loop jij rond met fysieke klachten? Zoals darmklachten, rugpijn, hoofdpijn of eczeem? Zou je graag verlost zijn van pijn en vermoeidheid?

Met leefstijlcoaching gaan we op zoek naar de oorzaak van jouw klachten en pakken deze samen aan

De oorzaak van de oorzaak

Via kinesiologie achterhalen we de oorzaak van jouw klachten en pakken deze samen aan.

We testen welke hormonen uit balans zijn en hoe we dit kunnen herstellen.

Voeding & suppletie op maat

Weet welke voeding jou versterkt en welke jouw lichaam verzwakt.

Gedetailleerd en persoonlijk voedings- en suppletieschema, inclusief tips voor maaltijdplanning.

Meer rust & energie

Concrete tips om dagelijks jouw energie op te laden, zoals bewegen in de buitenlucht.

Oefeningen voor meer rust in je hoofd, lijf en darmen, zoals samen stress oplossen binnen 5 minuten.

Wat kun je zoal verwachten van leefstijlcoaching?

  • Bevrijd van pijn en vermoeidheid
  • Lijst met 300+ voedingsmiddelen die jij wel of niet verdraagt
  • Tips voor maaltijdplanning
  • Suppletieadvies op maat voor snel resultaat
  • Praktische oefeningen voor meer energie & ontspanning
  • Persoonlijke begeleiding door expert en ervaringsdeskundige
  • Digitaal verslag na iedere sessie

Gratis kennismaking

Wil jij graag jouw lichaam en immuunsysteem versterken met leefstijl, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek. Aan de hand van jouw hulpvraag, bespreken we samen hoe ik jou kan helpen.

Wat klanten zeggen

"Irene heeft diverse methodes om tot een goed resultaat te komen"

"Vanwege verschillende, langdurige spijsverteringsklachten hebben we een zeer gedetailleerde lijst voedingsmiddelen getest. Heel fijn om daar eens duidelijkheid over te krijgen. Het werd duidelijk dat er ook psychische oorzaken voor mijn klachten zijn en ook daarin kon zij mij op gang helpen. Irene heeft diverse methodes tot haar beschikking om tot een goed resultaat te komen."

Monique

"Zonder pillen voel ik me veel beter"

"Ik heb veel jaren last gehad van allergieën met allergieaanvallen. Daarbij heb ik verschillende specialisten bezocht. Ik heb heel veel medicatie gebruikt, maar zonder resultaat. Bij Irene kreeg ik veel voedingsadviezen en supplementen. Ik gebruik nu geen medicijnen meer en voel me heel veel beter! Fijn dat Irene bij je thuis komt en daardoor veel tijd en aandacht voor je heeft."

Henny

"Irene is gedreven, invoelend en behulpzaam"

"Ik heb Irene ervaren als gedreven, invoelend en behulpzaam. In het geven van haar adviezen is ze daarnaast professioneel, praktisch en doortastend. Het is duidelijk voelbaar dat Irene de cliënt alleen het beste wenst en ze zorgt ervoor dat je als cliënt iets in handen hebt waar je zelf mee aan de slag kan. Het was een fijne ervaring. Dank je wel Irene!"

Marieke

Eigen baas over jouw lichaam

Fysieke klachten gaan vrijwel altijd gepaard met pijn en vermoeidheid. Medicijnen kunnen de symptomen verminderen, maar pakken de oorzaak niet aan. Meestal blijft je vermoeidheid en pijn bestaan. Vaak wordt gezegd dat je daarmee moet leren leven. Ook kunnen bijwerkingen van medicijnen nieuwe problemen geven.

Neem jij daar genoegen mee?

Voor wie?

Ik help volwassenen met fysieke klachten die zelf de regie willen over hun gezondheid. Welke klachten?

• Fysieke klachten, zoals hoofdpijn, buikpijn, rugpijn en eczeem

• Chronische aandoeningen, zoals Colitis Ulcerosa, reuma, allergieën, eczeem en hooikoorts

• Stressklachten, zoals onrust, stress, vermoeidheid, slaapproblemen, burn-out en depressie

• Hormonale klachten, zoals PMS, migraine en overgangsklachten

Je bent gemotiveerd

Je wilt graag zelf aan het roer staan van je eigen leven, gezondheid en geluk. Je bent bereid aanpassingen te doen in je leef- en denkstijl. En je staat open voor verandering in je leven. Je wilt eigenaarschap over je leven, je gezondheid en jouw geluk. Alle blokkades op het pad van verandering onderzoeken we en nemen we samen weg.

Je bent meer dan welkom in mijn praktijk. Ik leer je goed voor jezelf te zorgen, waardoor je met minder pijn en vermoeidheid door het leven gaat.

Hoe?

Via 1-op-1 coaching gaan we op zoek naar de oorzaak van jouw fysieke klachten, pijn en vermoeidheid. Vaak ligt stress ten grondslag aan fysieke klachten. Dan is de vraag: welke stressoren spelen er in jouw leven?

Denk aan voedselintoleranties, te weinig beweging en te weinig ontspanning. Ook een belemmerende mindset geeft stress en andere leefstijlfactoren als slaaptekort, eenzaamheid of een relatie die niet bij je past.

Wat vertelt jouw onderbewuste?

Met spiertesten gaan we op zoek naar de oorzaak van de oorzaak. Want waarom heb jij last van jouw pijn- en stressklachten? De spiertest is communicatiemiddel, waarbij we de antwoorden uit jouw onderbewuste halen. Onderbewust weet je namelijk veel meer dan je je bewust bent. Hoe dit precies werkt leg ik je graag uit tijdens onze kennismaking.

Vervolgens kijken we welke leefstijlinterventies bij jou passen. We maken dit zo concreet mogelijk. Denk hierbij aan een ander voedingspatroon, beweging, ontspanning en ademhalingsoefeningen.

De oermens in jou

De interventies zijn ontleend aan de oermens, die in de natuur alles vond om een gezond en gelukkig leven te leiden. In de huidige maatschappij zijn we dat vergeten, terwijl we genetisch nog identiek zijn aan de oermens. Ik leer je in een aantal sessies hoe je de geheimen van de oermens in je huidige leven integreert zonder dat je terug de jungle in hoeft :).

Samen werken we aan een oersterk lichaam. Dit traject kan naast je behandeling van medisch specialist lopen en zal dit niet in de weg staan.

Gratis kennismaking

Wil jij graag jouw lichaam en immuunsysteem versterken met leefstijl, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek. Aan de hand van jouw hulpvraag, bespreken we samen hoe ik jou kan helpen.

Gratis e-book - 9 tips voor oersterke darmen

Gratis e-book: 9 tips voor oersterke darmen

Download mijn gratis e-book met 9 tips voor oersterke darmen. Ik onthul de geheimen van de oermens, die alles in de natuur vond om een gezond en gelukkig leven te leiden. Integreer de oermens in jouw leven, zonder dat je terug de jungle in hoeft.

Irene Pennings

Intake: inzicht in
jouw gezondheid

Vul het online vragenformulier in en in 90 minuten bespreken we jouw persoonlijke situatie. We testen welke factoren en hormonen er uit balans zijn. Daarbij geef ik je praktische tips, waarmee je direct aan de slag kunt.