Vrij van pijn, stress & vermoeidheid door het oplossen van stress

Breng zelf jouw hoofd & lichaam weer in balans

Loop jij rond met chronische stress? Verergeren jouw pijnklachten, zoals hoofdpijn en buikpijn bij stress? Wil jij graag rust in hoofd & lijf?

Met transformatiecoaching gaan we samen op zoek naar de oorzaak van jouw stress- en fysieke klachten en lossen we deze op in jouw onderbewuste

De oorzaak van de oorzaak

Met spiertesten achterhalen we de oorzaak van jouw klachten, die ontstaan zijn in jouw onderbewuste.

Vervolgens onderzoeken we hoe we dit mogen oplossen in jouw onderbewuste, zodat jouw lichaam zich herstelt.

Stress oplossen binnen 5 minuten

Ik leer je hoe je binnen 5 minuten zelf je stress oplost van dagelijkse situaties.

Met deze eenvoudige tool in handen, ben jij voortaan de baas over de stress in jouw leven.

Ruim chronische stress op

Samen lossen we alle stressoren op in jouw onderbewuste, waarmee we jouw zelfhelend vermogen weer activeren.

Denk hierbij aan jeugdtrauma, stress in relaties, negatieve gedachten en beperkende overtuigingen.

Wat kun je zoal verwachten van transformatiecoaching?

  • Rust in je hoofd, lichaam & leven
  • Los stress op van situaties en hun triggers (oorsprong)
  • Spoor negatieve overtuigingen op en verander deze in positieve
  • Lichaamssystemen & organen diepgaand ontspannen
  • Haal de stress uit de relatie met jezelf en anderen
  • Persoonlijke begeleiding door expert en ervaringsdeskundige
  • Digitaal verslag na iedere sessie

Bekijk de video

Deze video legt heel mooi uit hoe het komt dat we vandaag de dag stress of onrust ervaren van gebeurtenissen uit het verleden.

Gratis kennismaking

Voel jij intuïtief dat chronische stress ten grondslag ligt aan jouw klachten, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek. Aan de hand van jouw hulpvraag, bespreken we samen hoe ik jou kan helpen.

Wat klanten zeggen

"Minder stress en meer rust en grip"

"Heel fijn mens Irene. Ik voelde me veilig, gehoord en gestimuleerd naar delen van mezelf te kijken, waar ik eerder nog niet was. Ik vond het soms heel vreemd wat ik moest doen en wat er gebeurde. Toch heeft het me veel gebracht.

Minder stress, meer rust en meer grip op bepaalde dingen. Ik ben dankbaar en blij dat ik deze investering heb gedaan. Dank lieve Irene."

Hannah

"Ik ga veel luchtiger om met m'n trauma"

"Irene kwam ik onverwachts tegen online en ik maakte meteen een afspraak. Op mij komt ze helder en oprecht over. En dat heeft ze waargemaakt. Bij het eerste consult werden de onbalans van hormonen getest en werd me veel duidelijk. Ook de onbalans van darmen. Daar ik al vele keren mijn trauma heb aangekeken en onderzocht, kon Irene dit met het ABC van ontstressen nog dieper reinigen. Ik ga veel luchtiger om met m'n trauma.

Irene heeft getest wat ik wel en niet kan eten, als ik me eraan hou dan gaat het goed. Vooral weinig eten. Als ik teveel eet of eet wat ik niet kan verdragen, heb ik meteen diarree en PDS-symptomen. Irene is duidelijk, warm, open en geeft veel vertrouwen, een prachtvrouw met een missie. Zo blij dat je dit doet. Dankjewel Irene."

Meike

"Inzicht in mijn darmklachten"

"De begeleiding door Irene heeft mij meer inzicht gegeven in mijn darmklachten. Ervaringen uit mijn verleden bleken daarop van invloed te zijn. Door middel van zachte interventies en nieuwe technieken om met stress om te gaan zijn mijn klachten aanzienlijk verminderd. De begeleiding door Irene was warm, betrokken, zeer kundig en precies toegesneden op mijn klachten."

Ria

Wat is stress?

Als je in stress bent ervaar je controleverlies: je reageert niet zoals je zou willen. Je linkerbrein is verantwoordelijk voor woorden en logica. In je rechterbrein zit je gevoel en creativiteit.

Bij stress is een van beide hersenhelften dominant. Reageer je heftig met discussie en woorden? Dan is je linkerbrein overactief. Reageer je vol emotie en weet niet wat je moet uitbrengen? Dan is je rechterbrein dominant. Je onderbewuste neemt het van jouw bewuste over. Je reageert impulsief.

Ik leer je in 5 minuten ontstressen. Een ontspannen brein heeft controle over de situatie, zodat je weer kunt reageren zoals je graag wilt. Je brein is verbonden: je kunt zeggen wat je voelt en voelen wat je zegt.

Stress en darmen

Darmklachten gaan vrijwel altijd gepaard met stress. Stress veroorzaakt of verergert darmproblemen. Je zit vaker met buikpijn op het toilet. Darmklachten veroorzaken op hun beurt ook weer stress.

Is er wel een toilet in de buurt? Zit mijn agenda niet te vol? Kan ik ongemerkt naar het toilet voor de zoveelste keer? De kleinste zaken worden je teveel. Je voelt je vermoeid, onbegrepen en soms zelfs eenzaam. Wil jij deze cirkel doorbreken?

Je darmen staan symbool voor verteren en loslaten. Vraag je af bij darmklachten: wat vind jij lastig te verteren? Wat vind jij moeilijk om los te laten?

Voor wie?

Ik help volwassenen en tieners met darmproblemen die de regie willen over de stress in hun leven. Welke darmklachten?

Chronische darmonstekingen (IBD):
- Ziekte van Crohn en Colitis Ulcerosa

Spastische darm:
- Prikkelbare Darm Syndroom (PDS)
- Van obstipatie tot diarree

Veel klachten vinden hun oorsprong in stress en beperkende gedragspatronen. Denk hierbij aan migraine, menstruatieklachten (PMS), burn-out en slaapproblemen. Ook met deze symptomen kun je bij mij terecht.

De regie over je leven

Je wil graag zelfverzekerder in je schoenen staan. Je wilt jezelf beter leren kennen. Je wilt met je mentale en emotionele zelf aan de slag. Je wilt de baas zijn over jouw gevoelens en mate van stress, in plaats van je te laten leven door de buitenwereld. Je wilt positieve gevoelens verwelkomen en de negatieve spiraal doorbreken.

Kortom, je neemt alle verantwoordelijkheid voor jouw leven. Je bent bereid om niet langer weg te lopen voor oude pijn. Je gaat de uitdaging aan om met jezelf aan de slag te gaan.

Je wilt eigenaarschap over je leven, je gezondheid en jouw geluk. Je kiest voor de weg naar duurzaam geluk. We gaan alle blokkades op dit pad onderzoeken en samen opruimen.

Naar de oorsprong

In een 1-op-1 coachingstraject gaan we op zoek naar de oorzaak van de oorsprong van jouw stressklachten. De stress die jouw fysieke en mentale klachten veroorzaken. Vaak weten we wel welke stressoren er aan de oppervlakte spelen, zoals relaties of werk. Er zijn ook stressoren die dieper liggen. Factoren die jouw gedachten en gedrag bepalen in stresssituaties.

Vaak ligt de oorsprong van stress in iets wat we in onze jeugd hebben meegemaakt. Soms weet je dit nog, vaak ook niet. Dat maakt voor onze aanpak niet uit. Via het onderbewuste gaan we naar de oorsprong en lossen het daar ook op, zonder dat we de pijn helemaal oprakelen.

Je onderbewuste werkt als een computer waar alles uit je leven opgeslagen ligt. Die computer kunnen we snel en blijvend herprogrammeren in 5 stappen in 5 minuten.

Via spiertesten

Via spiertesten gaan we op zoek naar de oorzaak van jouw stress- en darmklachten. De spiertest is een communicatiemiddel, waarbij we antwoorden uit jouw onderbewuste halen. Onderbewust weet je namelijk veel meer dan waar jij je bewust van bent. Je bewuste brein bepaalt voor maximaal 5% jouw gedachten en gedragingen. Je onderbewuste weet alles wat je ooit hebt gedaan en meegemaakt. Met spiertesten halen we de relevante informatie naar het bewuste.

Vervolgens kijken we welke verbindingsprocessen de klacht, situatie of het probleem kunnen oplossen. Deze processen doen we altijd samen tijdens een consult. Veel mensen ervaren direct al een vorm van verlichting, soms heeft het even tijd nodig. De consulten kunnen live bij jou thuis in de regio Haarlem of online worden gedaan.

Ontspannen jezelf zijn

De verbindingsprocessen waarmee ik werk, zijn afkomstig van Live the Connection. Deze methode lost trauma en chronische stress diepgaand op. Hierdoor raak jij verlost van ontrust, stress en pijnlijke emoties, zonder dat je diep in je verleden hoeft te graven. Omgaan met stress doen we niet. We lossen de chronische stress op waar het ontstaan is: in jouw onderbewuste.

Samen werken we aan de stressvrije versie van jezelf, zodat jij verder kunt. Verder met je leven, vrij van stress, angst, vermoeidheid en pijn. Dit traject kan naast je behandeling bij een medisch specialist lopen en zal dit niet in de weg staan.

Wat klanten zeggen

"De beste versie van mezelf"

"De laatste 2 jaar ben ik op reis geweest, naar de beste versie van mezelf. Irene is met het ontstressen de basis geweest om nu ook de beste versie van mezelf te mogen zijn en te leven. Ik ben het universum eeuwig dankbaar dat Irene op mijn pad is gekomen. Dank je wel Irene, voor de mooie reis!"

Thea

"Ik kon onnodig bagage loslaten"

"Irene werkt op een mooie, oordeelvrije wijze waarbij ze kundig te werk gaat. Ze heeft me in een zeer korte tijd geholpen inzicht te verkrijgen om vervolgens onnodige bagage los te laten. Dankjewel, Irene :)!"

Güldane

Gratis kennismaking

Voel jij intuïtief dat chronische stress ten grondslag ligt aan jouw klachten, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek. Aan de hand van jouw hulpvraag, bespreken we samen hoe ik jou kan helpen.

Gratis e-book - 9 tips voor oersterke darmen

Gratis e-book: 9 tips voor oersterke darmen

Download mijn gratis e-book met 9 tips voor oersterke darmen. Ik onthul de geheimen van de oermens, die alles in de natuur vond om een gezond en gelukkig leven te leiden. Integreer de oermens in jouw leven, zonder dat je terug de jungle in hoeft.

Irene Pennings

Jouw lichaam in balans
met leefstijl

Vrij van pijn en vermoeidheid met leefstijl. We gaan samen op zoek naar de oorzaak van de oorzaak. Via persoonlijke voeding- en leefstijlinterventies gaan we jouw buikpijn en vermoeidheid samen aanpakken.