Snel inzicht in jouw darmgezondheid

Krijg direct inzicht in jouw darmgezondheid met praktische tips

Persoonlijk contact

Na het invullen van het online vragenformulier neem ik telefonisch contact met je op.

We bespreken in een uur jouw persoonlijke darmsituatie.

Inzicht in jouw darmsituatie

Ik geef je direct inzicht in jouw darmsituatie.

Snap welke leefstijlfactoren jouw darmgezondheid beïnvloeden.

Praktische tips

Je krijgt praktische tips waarmee je direct aan de slag kunt.

Ook geef ik je handvatten hoe je deze tips echt integreert in jouw leven.

Wat kun je verwachten van deze 1-op-1 sessie?

  • Een uur lang aandacht voor jouw persoonlijke situatie
  • De uitkomsten van de vragenlijst als leidraad
  • Inzicht in leefstijlfactoren waar jouw darmen blij van worden
  • Ontdek welke factoren nadelig zijn voor jouw darmgezondheid
  • Praktische tips die je direct kunt toepassen in jouw leven

1-op-1 sessie: €49,-

Ontdek welke factoren jouw darmgezondheid beïnvloeden

Direct inzicht in jouw darmsituatie? Vul het online vragenformulier in en ik neem contact met je op. In een telefonisch gesprek van 60 minuten kijken we wat jij kunt doen om jouw darmgezondheid te verbeteren.

Het begint met kennis

Toen ik 9 jaar geleden aan de slag wilde met mijn voedingspatroon had ik geen idee waar te beginnen. Ik had het gevoel dat mijn lijf niet goed reageerde op bepaalde voeding, maar had geen idee welke. Feit was wel dat ik elke avond een enorm opgeblazen buik had, ook wel prikkelbare darmsyndroom (PDS) genaamd. Toen ik bij een natuurdiëtist terecht kwam kreeg ik de handvatten die ik zocht.

Ik leerde welke voeding mij wel en niet diende. Dat week af van het beeld dat ik tot dan toe had van gezonde voeding. Binnen 3 maanden was ik verlost van buikpijn en vermoeidheid.

Van kennis tot inzicht

Met de kennis uit mijn gratis e-book kun je ver komen. Zonder kennis, geen inzicht. En zonder inzicht heb je geen reden om iets aan je gedrag te veranderen. Toch vindt niet iedereen het fijn om alles op eigen houtje uit te vogelen. En daarbij is iedereen anders. Wil jij graag hulp bij jouw persoonlijke situatie? Dan is deze eenmalige sessie iets voor jou.

Op een laagdrempelige manier bespreken we jouw persoonlijke situatie en kijken welke eerste stappen jij kunt zetten om je klachten te verminderen.

Naar nieuw gedrag

Inzicht leidt tot bewustwording. Na bewustwording volgt logischerwijs gedragsverandering. En dat is direct de lastigste stap. Want gedragsverandering is ontzettend moeilijk. Je moet namelijk je onbewuste gedragspatronen bewust gaan overschrijven met nieuw gedrag. Net zo lang tot die ingesleten zitten in je onbewuste.

Voor gedragsverandering is dus een goed plan nodig. Veranderingen in je leefstijl kun je het beste stapje voor stapje doen. In deze 1-op-1 sessie geef ik de eerste stappen die het beste passen bij jouw situatie, zodat de kans van slagen het grootst is.

1-op-1 sessie: €49,-

Ontdek welke factoren jouw darmgezondheid beïnvloeden

Direct inzicht in jouw darmsituatie? Vul het online vragenformulier in en ik neem contact met je op. In een telefonisch gesprek van 60 minuten kijken we wat jij kunt doen om jouw darmgezondheid te verbeteren.

Gratis e-book - 9 tips voor oersterke darmen

Gratis e-book: 9 tips voor oersterke darmen

Download mijn gratis e-book met 9 tips voor oersterke darmen. Ik onthul de geheimen van de oermens, die alles in de natuur vond om een gezond en gelukkig leven te leiden. Integreer de oermens in jouw leven, zonder dat je terug de jungle in hoeft.

Irene Pennings

Behoefte aan meer begeleiding?

In 3 maanden vrij van buikpijn en vermoeidheid. We gaan samen op zoek naar de oorzaak van de oorzaak. Via persoonlijke voeding- en leefstijlinterventies gaan we jouw buikpijn en vermoeidheid samen aanpakken.