Intake: inzicht in jouw darmklachten

Uitgebreide kennismaking, testen & plan van aanpak

Persoonlijk contact

We bespreken in 1,5 uur jouw klachten en darmsituatie.

Na het invullen van het online vragenformulier neem ik contact met je op.

Inzicht in jouw onbalansen

Ik geef je direct inzicht welke onbalansen er spelen.

We testen welke hormonen uit balans zijn en ik leg uit hoe dit samenhangt met jouw (darm)klachten.

Praktische tips & vervolg

Je krijgt praktische tips, waarmee je direct aan de slag kunt.

Ook bespreken we wat de vervolgstappen zijn en hoe de persoonlijke coaching eruit kan zien voor jou.

Wat kun je van de intake verwachten?

  • 1,5 uur lang aandacht voor jouw persoonlijke situatie
  • De uitkomsten van de vragenlijst als leidraad
  • Testen welke hormonen uit balans zijn
  • Ontdek hoe je hormonen samenhangen met jouw klachten
  • Praktische tips die je direct kunt toepassen in jouw leven
  • Samen kijken we hoe de vervolgstappen er voor jou uitzien

Intake voor €150,-

Inzicht in jouw darmklachten

Wil jij graag nader kennismaken om te ontdekken wat ik voor jou kan betekenen? Vul de vragenlijst in en ik neem contact met je op. In een consult van 90 minuten kijken we wat er speelt en hoe we dat kunnen aanpakken.

Jouw fotoalbum

Een klacht of symptoom staat vrijwel nooit op zichzelf. Er speelt altijd meer in iemands leven. Daarom zoom ik nooit uitsluitend in op de klacht, ofwel de foto. Ik wil weten hoe je leven eruit ziet, ofwel jouw fotoalbum.

Wat zijn de belangrijkste symptomen? Wanneer heb je er het meest last van en wanneer minder? Welke klachten spelen er nog meer? Wanneer zijn die ontstaan? Welke behandelingen heb je eerder ondergaan? Wat waren daar de resultaten van? Welke stressoren spelen er in jouw leven? Hoe was je jeugd?

Samen proberen we een beeld te vormen van jouw leven. Daar maak ik een tijdlijn van. Zo ontstaat er een duidelijk overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen in jouw leven.

Test wat uit balans is

Na de kennismaking kijken we welke factoren uit balans zijn. Eerst maken we een lijst van jouw klachten en testen we in hoeverre die uit balans zijn. Daarna kijken we naar de belangrijkste hormonen. Hormonen zijn de regelstoffen in je lichaam. Als die uit balans raken, geeft dat klachten. Samen testen we voor de 8 sleutelhormonen of die in- of uit balans zijn.

Het testen doen we via spiertesten. Dit is een effectieve manier om met jouw onderbewuste te communiceren. Jouw onderbewuste fungeert als een grote database en werkt razendsnel. Hierin ligt alles wat je hebt meegemaakt opgeslagen.

Jouw onderbewuste weet feilloos waar de onbalansen zitten en hoe we deze het beste kunnen aanpakken. We gaan deze informatie ophalen uit jouw onderbewuste. Met ons bewustzijn gaan we deze informatie samen omzetten in een plan van aanpak.

Tips & plan van aanpak

Nu hebben we een duidelijk beeld van de klachten en symptomen. En we weten welke factoren er uit balans zijn. Dat betekent dat we aan de slag kunnen. Vaak geef ik al de eerste aanreikingen, waarmee je direct aan de slag kunt. Dit kan een supplement zijn, een voedingsadvies of een ontspanningsoefening. Uiteraard is dit maatwerk en specifiek toegesneden op jouw situatie.

Ook bespreken we hoe het vervolgtraject eruit kan zien voor jou. Is het zinvol om in het vervolg naar voeding te kijken? Of kunnen we beter aan de slag met de stressoren in jouw leven? Ook hierbij kan jouw onderbewuste richting geven.

Hoe nu verder?

Nu jij weet welke klachten er spelen en hoe die samenhangen met de eventuele onbalans op hormonen, kun jij bepalen hoe je verder wilt. Ga je zelf aan de slag met de tips die je hebt gekregen? Of wil je liever verder begeleid worden? Kies je voor een coachingstraject?

Het staat je uiteraard vrij om te kiezen wat voor jou passend is. Mocht je graag door willen, dan plannen we direct een vervolgconsult. Meestal plannen we deze met een tussenliggende periode van 2 weken. Deze doen we online of ik kom bij je thuis, indien je in de regio Haarlem woont.

Wat klanten zeggen

"Irene heeft mij enorm geholpen"

"Irene heeft mij enorm geholpen. In een paar weken zijn mijn klachten behoorlijk verminderd. Ik voel me vitaler, mijn huid is beter. Het voedings- en supplementenadvies was kundig en is zeer helpend. Het contact met Irene was tijdens de behandelingen heel open en zeer prettig."

Kees

"Irene is gedreven, invoelend en behulpzaam"

"Ik heb Irene ervaren als gedreven, invoelend en behulpzaam. In het geven van haar adviezen is ze daarnaast professioneel, praktisch en doortastend. Het is duidelijk voelbaar dat Irene de cliënt alleen het beste wenst en ze zorgt ervoor dat je als cliënt iets in handen hebt waar je zelf mee aan de slag kan. Het was een fijne ervaring. Dank je wel Irene!"

Marieke

"Inzicht in mijn darmklachten"

"De begeleiding door Irene heeft mij meer inzicht gegeven in mijn darmklachten. Ervaringen uit mijn verleden bleken daarop van invloed te zijn. Door middel van zachte interventies en nieuwe technieken om met stress om te gaan zijn mijn klachten aanzienlijk verminderd. De begeleiding door Irene was warm, betrokken, zeer kundig en precies toegesneden op mijn klachten."

Ria

Intake voor €150,-

Inzicht in jouw darmklachten

Wil jij graag nader kennismaken om te ontdekken wat ik voor jou kan betekenen? Vul de vragenlijst in en ik neem contact met je op. In een consult van 90 minuten kijken we wat er speelt en hoe we dat kunnen aanpakken.

Gratis e-book - 9 tips voor oersterke darmen

Gratis e-book: 9 tips voor oersterke darmen

Download mijn gratis e-book met 9 tips voor oersterke darmen. Ik onthul de geheimen van de oermens, die alles in de natuur vond om een gezond en gelukkig leven te leiden. Integreer de oermens in jouw leven, zonder dat je terug de jungle in hoeft.

Irene Pennings

Behoefte aan meer begeleiding?

Bevrijd jezelf van buikpijn & vermoeidheid. Via 1-op-1-coaching gaan we samen op zoek naar de oorzaak van de oorzaak. Dit kan met persoonlijke voedings- en leefstijlinterventies of door jouw stressklachten aan te pakken.