APK - Onderhoud voor je lichaam

In 1 sessie jouw lichaam & immuunsysteem weer in balans

Wil jij weten hoe het ervoor staat met jouw gezondheid? Merk je dat sommige klachten terugkeren? Of steken nieuwe klachten de kop op?

Tijdens de APK kijken opnieuw hoe het ervoor staat met je gezondheid, leefstijl en mindset. Waar nodig sturen we bij.

Algemene periodieke keuring

Tijdens de APK kijken we naar jouw specifieke situatie.

We kijken wat er nu speelt in jouw leven, welke eventuele klachten je ervaart en waar de oorzaak ligt.

Bijsturing op maat

Samen kijken we waar we aan kunnen werken.

Denk aan een aangepaste voedings- en suppletielijst. Of het wegnemen van bepaalde stressoren.

Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding, altijd in jouw vertrouwde omgeving.

Ik kom bij je langs of we spreken elkaar online.

Wat de APK jou
sowieso oplevert

  • Begrijp de oorzaak van nieuwe of terugkerende klachten
  • Snel tot de kern: we gaan verder waar we gebleven zijn
  • Weet wat je kunt doen om de klachten te verminderen
  • Nieuwe impuls om met jezelf aan de slag te gaan
  • Persoonlijke begeleiding door expert en ervaringsdeskundige

APK

In 90 minuten inzicht in nieuwe of terugkerende klachten. Tijdens de APK kijken we hoe het ervoor staat met je lichaam, gezondheid, leefstijl, mindset en stressniveau. Waar nodig sturen we bij op fysiek, mentaal, emotioneel of spiritueel niveau.

Maak nu een afspraak voor jouw APK.

Waarom een APK?

Jouw lichaam en leven zijn geen statisch geheel. Ze veranderen van tijd tot tijd. Je maakt nieuwe dingen mee. Die dingen kunnen vreugdevol of verdrietig zijn, aangenaam of onaangenaam. Je leef- en denkstijl veranderen mee.

Ongemerkt kunnen er negatieve gedachten insluipen of slechte gewoonten. Soms ontstaan er nieuwe voedselintoleranties, waardoor bepaalde klachten terugkeren. En soms heb je behoefte aan extra ondersteuning in tijden van stress met behulp van suppletie, ontspanningsoefeningen of door stress op te lossen.

Een APK kan dan uitkomst bieden.

Voor wie?

Speciaal voor klanten die al eerder bij mij een coachingstraject hebben gedaan bied ik een algemene periodieke keuring (APK) aan. Deze kun je doen wanneer je daar behoefte aan hebt. Veel klanten zie ik 1 tot 2 keer per jaar.

Zowel kinderen als volwassenen die eerder in mijn praktijk zijn geweest, zijn van harte welkom voor een APK. Voor kinderen reken ik een consult van 60 minuten.

Wat doen we?

We bespreken wat er de afgelopen periode is veranderd in jouw leven. Hoe gaat het met jou, je gezondheid en je leefstijl? En we bespreken welke klachten er eventueel (opnieuw) spelen. Samen onderzoeken we wat we hieraan kunnen doen.

Via spiertesten wijst jouw onderbewuste ons de weg. Jouw onderbewuste komt met de antwoorden die je bewuste nodig heeft. Zo komen we achter de oorzaak van jouw klacht of probleem. En bekijken we welke oplossing nodig is en waar we aan mogen werken.

Wat is er mogelijk?

We kijken bijvoorbeeld of het nodig is om de voedingslijst opnieuw te testen of dat er nieuwe suppletie nodig is ter ondersteuning. Misschien zijn er nieuwe intoleranties ontstaan. Het is uiteraard ook fijn als bepaalde voedingsmiddelen weer gegeten kunnen worden of dat bepaalde supplementen niet meer nodig is.

Het kan ook zijn dat er op mentaal-emotioneel vlak dingen (onbewust) spelen die ervoor zorgen dat je minder lekker in je vel zit. Daar kunnen we mee aan de slag met behulp van het oplossen van stress. Door bijvoorbeeld stress over bepaalde situaties op te lossen, stress uit relaties te halen of negatieve overtuigingen te vervangen door positieve.

APK

In 90 minuten inzicht in nieuwe of terugkerende klachten. Tijdens de APK kijken we hoe het ervoor staat met je lichaam, gezondheid, leefstijl, mindset en stressniveau. Waar nodig sturen we bij op fysiek, mentaal, emotioneel of spiritueel niveau.

Maak nu een afspraak voor jouw APK.

Gratis e-book - 9 tips voor oersterke darmen

Gratis e-book: 9 tips voor oersterke darmen

Download mijn gratis e-book met 9 tips voor oersterke darmen. Ik onthul de geheimen van de oermens, die alles in de natuur vond om een gezond en gelukkig leven te leiden. Integreer de oermens in jouw leven, zonder dat je terug de jungle in hoeft.

Irene Pennings

Inzicht in jouw gezondheid

Direct inzicht in jouw gezondheid? Vul het online vragenformulier in en ik neem contact met je op. Tijdens de intake kijken we in 1,5 uur wat jij kunt doen om jouw gezondheid te verbeteren en klachten te verminderen.